A Grup Vocal enceta el cicle “Acústics Tardor”

L’espectacle es va estrenar el passat 8 de setembre de 2016 a Badalona, i és la continuació del cicle Acústics que va tenir una molt bona acollida a principis d’estiu. Ara, a més, l’espectacle compta amb algunes novetats com el nou vestuari del grup o la incorporació del director, en Marc SAMBOLA, com a cantant.

Tot i així, el grup ha apostat per mantenir l’esperit d’aquest cicle de format íntim en què els artistes deixen veure la seva part més humana i s’apropen al públic des del primer moment. Els membres d’A Grup Vocal fan un repàs per moltes de les cançons que els han acompanyat en el seu pas per TV3 i en la seva trajectòria posterior, però d’una manera més personal, compartint les emocions amb el públic i explicant cadascuna de les històries “de tu a tu”.

El cicle Acústics Tardor, que s’allargarà fins a finals d’Octubre, és una cita imprescindible tant per aquells que no van poder assistir als concerts programats durant l’estiu com per aquelles persones que vulguin repetir aquella experiència.

potser també vols saber que...