ESBART JUVENIL ESPANTALLS

L’Esbart Juvenil és la continuació de l’Esbart infantil, però eps! que aquests ja no són nens!

En aquest grup, els joves d’entre 12 i 16 anys, coneguts com a els Espantalls, comencen a preparar-se per poder ballar al Cos de Dansa en un futur, així que les danses que treballen són més complexes, i sobretot s’intenten marcar les bases de la dansa catalana.

A banda de preparar balls, els juvenils també ajuden en els dies més assenyalats als mestres, ajudant als assajos dels més petits, o fins i tot preparant activitats per les festes (com ara Nadal, Carnestoltes o Final de Curs).

La postura a l’hora de ballar, la ubicació a plaça o a l’escenari, els punts bàsics, el fet de ballar amb parella … són només alguns dels conceptes que es treballen i perfeccionen en aquest grup, ja que d’aquesta manera, el relleu de l’esbart queda del tot assegurat!!

A l’Esbart Juvenil, a banda de la tècnica relacionada amb el ball, dansaires aprenen a valorar els seus companys, a estimar i respectar la nostra cultura i tradicions i  a través de la dansa folklòrica.

En Jaume DÍAZ és el responsable de formar aquest grup de dansaires.

El grup de l’Esbart Juvenil, juntament amb l’Esbart Infantil i l’Escola de Dansa, tenen un calendari d’actuacions bastant potent, essent durant les festes de Maig el seu moment més àlgid.

  • INSCRIPCIÓ: Oberta
  • Duració de l'activitat: de Setembre a Juny
  • Dia i horari d'assaig: els dijous, de 20h a 21h
  • Lloc d'Assaig: Espai Tolrà (C/ Enric Borràs 19-21, Badalona)
  • Direcció: Jaume DÍAZ
  • Adreçat a: Joves d’entre 12 i 16 anys