CANT CORAL

El cant coral ha estat i sempre serà la nostra raó de ser.

De fet, l’Orfeó Badaloní va començar sent una coral mixta de cantaires dirigida pel mestre i compositor Antoni BOTEY l’any 1921, ara fa més de 95 anys. Amb el pas dels anys, aquella formació coral ha esdevingut una entitat musical i cultural ferma, solidària amb la societat, i amb l’objectiu de difondre la cultura, la música, la dansa, les arts escèniques i la identitat catalana arreu del país.

I de segur som una de les entitats culturals amb més antiguitat, trajectòria musical i experiència en el cant coral de Badalona.

A dia d’avui, l’Orfeó Badaloní compta amb cinc formacions corals infantils, un cor de joves i tres cors d’adults, amb diferents personalitats i dinàmiques de treball. A més, tenim en marxa varis grups d’Iniciació Musical per als més petitons de casa (de 3 a 5 anys), i  l’activitat Eduquem Cantant, uns tallers teorico-pràctics per a famílies amb nadons.

Coral infantil Semicorxeres (de 6 a 8 anys)
Coral infantil Corxeres (de 9 a 11 anys)
Coral infantil Allegro (de 12 a 15 anys)
Cor Jove (de 16 a 18 anys)
Cor Orfeó Badaloní
Cor de Projectes
La Capella de Música de Badalona

En quant a formació musical, comptem amb cursos de Llenguatge Musical i Tècnica Vocal adreçat a tots els cantaires, cantin o no en alguna de les corals de l’Orfeó, que desitgin aprendre solfeig o millorar la seva tècnica de cant. També disposem d’un curs d’Iniciació al Cant Coral per a tota aquella gent adulta que no hagi cantat mai en cap coral i vulgui provar-ho.